TerugHet fundament van de database

TeleBusinessBase is de enige organisatie die nagenoeg de volledige contact- en callcenterbranche in kaart heeft gebracht. Daardoor hebben abonnees van TeleBusinessBase toegang tot contactdata van praktisch alle in de branche actieve partijen.

TeleBusinessBase is een initiatief van SLIM B.V. (Sweet Lake Intelligence Marketing) en is de enige aanbieder van deze unieke en up-to-date-bestanden. TeleBusinessBase heeft databestanden uit het netwerk van Reinier Speets (oprichter PerfectCall, nu Teleperformance) samengevoegd en vervolgens verrijkt in samenwerking met brancheverenigingen zoals BTG (Bedrijfstelecom Grootgebruikers), OPTA (Onafhankelijke Post en Telecom Autoriteit), Callcenterstartpagina.nl en Callcenter Plaza. Ook door TCCM (Top Callcenter Managers), WGCC leden (Werkgeversvereniging Callcenters) en CCMA (Callcenter Managers Association) verspreide data zijn bewerkt en toegevoegd.

Vervolgens heeft TeleBusinessBase alle verzamelde records nagebeld, gecontroleerd en geactualiseerd. Omdat de contact- en callcenterbranche een dynamische sector is wordt de database constant gemuteerd, verrijkt en uiteraard nagebeld. Drie maal per jaar wordt de gehele database telefonisch geverifieerd. 

Terug


Dorpsstraat 61a
2712 AD Zoetermeer
Tel. (079) 343 66 61
Fax. (079) 593 90 02
info@telebusinessbase.nl